fbpx

FĂĄ en Flot Ny hjemmeside til en Skarp Pris

Du kan få bygget en professionelt udseende hjemmeside af os for omkring Fra 1799 DKK, men prisintervallet afhænger af hvilken slags hjemmeside du ønsker at få bygge, og hvor kompleks den er i det hele taget!

Design, der passer til det Arbejde, som du laver.

Hjemmesider er mere end bare hjemmesider. De er online-versionen af dit produkt eller din service, der fortæller dets unikke historie til potentielle kunder og klienter! Har du brug for et nyt? Det kan vi ogsĂĄ hjælpe med – hvis den skal løftes fra bunden, kan vi mĂĄske ikke slippe af med det, der er der nu, men at give dig selv noget nyt design vil altid se godt ud pĂĄ ethvert websted, der er værd at have …

GĂĄ til Kontakt

Tilfredsstillende Webdesigns.

Vi hjælper dig med at planlægge, producere og præsentere dit digitale indhold, så det også er mobilvenligt Webdesign.

Elegance i hvert hjørne.

Vi skaber flotte Responsive hjemmesider der vil passe til dine ønsker.

Vi skaber hjemmesider i WordPress og vi bruger Powerfulde Divi Page Builder.

Design efter dine ønsker og behov til gode priser.

Start-up er en basis info side, med en kontaktside, dette oftes nok til dem der bare ønsker at være mere synlig på nettet.

kunstig intelligens

Vores Start-up Priser

Fra priser

Ofte stillede spørgsmål

Wordpress og Divi Page Builder

Software giver brugerne mulighed for at skabe smukke, brugervenlige webdesign. I modsætning til andre webside builders er WordPress & divi builder enkle at bruge og kan tilpasses til ethvert behov eller ønske. Med tusindvis af gratis og premium temaer til rådighed finder du det perfekte design til dit websted på få øjeblikke. Hvad mere er, WordPress divi Builders intuitive træk-og-slip-editor gør det nemt at oprette og opdatere dit websted, selv for nybegyndere.

info Hjemmeside

Er det perfekte valg for dem, der har brug for et websted, der giver de nødvendige oplysninger om deres tjenester, men som ikke ønsker at bruge for mange penge. Denne Basic Information hjemmeside koster Fra kun 1799 DKK + moms, hvilket gør den til en af de mest overkommelige løsninger på markedet, og giver dig mulighed for at spare penge, mens du stadig får en informations hjemmeside

Den grundlæggende information websidepakken indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang. Du behøver ikke at bekymre dig om at designe eller kode noget som helst, da det meste af arbejdet bliver gjort for dig. Alt du skal gøre er at give detaljer som dit firmalogo, tekst, billeder og kontaktoplysninger, og så bliver der taget hånd om det hele.

Når det er oprettet, kan du nemt tilføje nye sider og opdatere eksisterende sider, så du sikrer, at dit websted altid er opdateret. Du får også et gratis domænenavn og hosting, så du behøver heller ikke at bekymre dig om at oprette det.

Så hvis du leder efter en overkommelig løsning til at få et Basic Information Website, så er dette den perfekte mulighed for dig. Kom i gang i dag, og få dit websted op at køre på ingen tid!

Du fĂĄr for 1799 kr.

 • Et personligt og unikt design
 • Brugervenlig WordPress side
 • Basis SEO/ Google optimering
 • Valgfri mails
 • Mulighed for ekstra sider 125kr pr. efterfølgende sider

Bruger venligt WordPress System

Dit nye hjemmeside leveres med et fuldt udstyret WordPress CMS System. Du kan nemt administrere dit nye websted, tilføje nye sider og redigere eksisterende sider med få klik!

Leveringstid

Leveringstiden kan variere meget. Det tager normalt mellem 2-21 dage at levere et websted med grundlæggende information, afhængigt af hvor hurtigt du er til at besvare mine spørgsmål om sidens indhold. Så snart jeg har de nødvendige oplysninger, vil du normalt modtage det første udkast inden for 24 timer. Hvis jeg rammer plet med det første udkast, og hvis du har allerede sendt materiale til webstedet, som også vil blive indsat inden for 24 timer. I teorien kan hjemmesiden være færdig inden for 48 timer

Så hvis du har brug for en Basic Information Website leveret hurtigt, så kom i gang i dag, og du kan være i gang på ingen tid!

 

Start-up Hjemmeside

Design kan gøre en stor forskel for dit websteds succes. Et Start-up WordPress-websted indeholder alle funktionerne på et grundlæggende websted, men med ekstra funktionalitet. Du kan oprette et bookingsystem, nemt tilføje login-funktioner, integrere Facebook og drage fordel af mange andre funktioner, der kun findes i WordPress.

Responsivt design er også meget vigtigt for moderne websteder. Med et responsivt design kan dit websted se stilfuldt og moderne ud på alle enheder. Det tilpasser sig automatisk til mobiltelefoner, tablets og stationære computere, uden at du behøver at oprette separate websteder til hver enkelt enhed. Det hjælper også med SEO-rangeringerne; Google belønner websteder, der er optimeret til flere enheder

Alt i alt giver et Start-up WordPress-websted dig det bedste af begge verdener; funktionaliteten af et kraftfuldt websted kombineret med det rene design og den brugervenlighed, der følger med WordPress. Med vores hjælp kan du skabe et professionelt websted, der opfylder dine behov og ser godt ud på alle enheder. Kontakt os i dag for at få mere at vide om ny hjemmeside pris.

Du fĂĄr for 4999 kr.

 • Et personligt og unikt design
 • Brugervenlig WordPress side
 • Basis SEO/ Google optimering
 • Valgfri mails
 • Mulighed for ekstra sider 125kr pr. efterfølgende sider
 • Gratis Support i 14 dage

Bruger venligt WordPress System

Dit nye hjemmeside leveres med et fuldt udstyret WordPress CMS System. Du kan nemt administrere dit nye websted, tilføje nye sider og redigere eksisterende sider med få klik!

Professionel Hjemmeside

Med en Professionel-hjemmeside får du et Basic-websted plus ekstra funktioner, der er designet til at gøre webstedet mere brugervenligt og effektivt. Funktionerne omfatter: Online booking, login-funktion, Facebook-integration og meget mere. ny hjemmeside wordpress er også lavet i responsivt design, så den ser moderne og stilfuld ud, når den ses på mobile eller tablets enheder, hvilket Google belønner med højere placeringer. Med et Professionel-websted kan du være sikker på, at dine besøgende får en god oplevelse, hver gang de besøger det

Ved at vælge muligheden for Professionel-websted får du adgang til kraftfulde værktøjer og funktioner, der gør det meget nemmere, hurtigere og mere effektivt at administrere dit websted. Du kan også drage fordel af vores erfarne WordPress-supportteam, som altid er til rådighed for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have. Så hvis du er på udkig efter et websted, der er både professionelt og funktionelt, er Professionel Site det perfekte valg

Vi håber, at denne guide har givet dig et indblik i, hvad et Professionel WordPress Site kan tilbyde din virksomhed. Hvis du gerne vil vide mere om vores tjenester, eller ønsker et individuelt tilbud på dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig snart!

Du fĂĄr for 7999 kr.

 • Et personligt og unikt design
 • Brugervenlig WordPress side
 • Basis SEO / Google optimering
 • Opsætning af Google Analytics
 • Opsætning af Google Business
 • Valgfri mails
 • Opsætning af sikkerhed ( hackerfri )
 • Mulighed for ekstra sider 125kr pr. efterfølgende sider
 • Gratis Support i 40 dage

Bruger venligt WordPress System

Dit nye hjemmeside leveres med et fuldt udstyret WordPress CMS System. Du kan nemt administrere dit nye websted, tilføje nye sider og redigere eksisterende sider med få klik!

Hosting & Domæne

Er to must-haves for ethvert websted, uanset om det er lavet af mig, dig eller en anden. Ved at vælge min hosting- og domæneløsning får du en enkel pakke, der dækker alle dine behov, og som fås til en overkommelig pris på 199 kr. pr. månede. Der er flere fordele ved at bruge denne pakke: ( du kan til hver en tid få dit domæne med dig )

Vi tager sig af alle de tekniske aspekter, sĂĄ du kan fokusere pĂĄ det vigtige – at skabe et fantastisk website. Hosting og domæne er det fundament, som du eller din webdesigner kan bruge til at skabe en fantastisk oplevelse for dine brugere. Vores hostingtjeneste giver ogsĂĄ pĂĄlidelighed og hurtige indlæsningstider, hvilket sikrer, at de besøgende har en problemfri rejse under hele deres besøg. Derudover, tager tager sig af alle de tekniske aspekter, f.eks. opsætning af webstedet og registrering af dit domæne. Med min hosting- og domæneløsning kan du starte et websted hurtigt, nemt og til en overkommelig pris. Vi tager os af det praktiske sĂĄ du kan fokusere pĂĄ at skabe det website, der passer perfekt til dine behov

Kontakt os nu for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit websted online og begynde at gøre en forskel.

 

Hvis du ønsker selv at stå for domæne og hosting, kan du frit vælge den udbryder du gerne vil have. Vi foretrækker Hostinger, men vi kan også hjælpe dig med andre hostingudbydere såsom One.com, SiteGround og HostGator. Alle disse tjenester fungerer godt til små til mellemstore websteder. For større websteder er Hostingers cloud-hosting dog vejen frem. Med Hostinger kan du oprette et ubegrænset antal websites og skalere op eller ned efter behov. Du skal selv købe domæne og webhotel , men Hostinger tager sig af de tekniske aspekter og giver dig en sikker og pålidelig platform

 

Uanset hvilken vej du vælger, er hosting og domæne afgørende for ethvert websted. Med mine hosting- og domænetjenester sørger jeg for, at der bliver taget hånd om alt, så du kan fokusere på at skabe en fantastisk oplevelse for dine brugere.

SEO og Linkbuilding

Er to af de vigtigste komponenter i enhver vellykket SEO-strategi.

SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering) og indebærer optimering af dit websted, så det rangerer højere i organiske søgemaskineresultater (i stedet for betalte annoncer). Linkbuilding er en vigtig del af SEO, da det er med til at opbygge autoritet og tillid hos et websteds målgruppe. Linkbuilding indebærer at skabe links fra andre websteder tilbage til dit eget websted og at få andre websteder til at linke til dit eget websted. Dette er med til at forbedre din placering i organiske søgemaskineresultater og er også med til at opbygge tillid hos potentielle kunder, som måske ikke kender dit brand endnu.

Både SEO og linkbuilding kan være komplekse processer, der kræver viden om, hvordan hvordan søgemaskinealgoritmerne fungerer, hvordan internettet fungerer og det stadigt skiftende landskab for digital markedsføring. Det er vigtigt at holde sig ajour med de aktuelle SEO-trends og -strategier for at sikre, at dit websted forbliver konkurrencedygtigt og synligt i de organiske søgeresultater.

At skabe en vellykket SEO-strategi kræver omhyggelig planlægning, forskning og løbende overvågning samt en god forståelse for, hvordan man skaber indhold, der er engagerende, relevant og optimeret til søgemaskinerne. Linkbuilding kræver også viden om, hvilke typer links der virker bedst, og hvilke websteder der er mest tilbøjelige til at linke tilbage til dit websted.

Alt i alt kræver SEO og linkbuilding en masse tid og kræfter for at få succes. Men når de udføres korrekt, er de kan forbedre synligheden og de organiske placeringer i søgemaskinerne betydeligt og hjælpe dit websted med at udnytte sit fulde potentiale

Hos GrouwMax Media Har vi mulighed for at lave SEO og linkbuilding for dit websted på en effektiv og virkningsfuld måde. Vores team af erfarne fagfolk har omfattende viden om både SEO og linkbuilding og kan give dig skræddersyede strategier, der giver resultater. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå succes inden for søgemaskineoptimering

Vi har også adgang til mange gode links der kan hjælpe med at øge din synlighed og placering i organiske søgemaskineresultater. Vi har værktøjerne, erfaringen og ekspertisen til at skabe vellykkede linkbuildingkampagner, der giver dig mærkbare resultater. Lad GrouwMax Media hjælpe dig med at opbygge en effektiv SEO-strategi for dit websted i dag!

Vi ser frem til at hjælpe dig med at forbedre dit websted

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Seneste kommentarer

  Skal jeg hjælpe dig videre med  dit digitale projekt?

   

  Michael Balkemose

      Ejer

  📞 20932926   📧 hej@grouwmax-media.dk

  Vi kan ogsĂĄ kontakte dig